Pisicutzu
Cutzu Shopping PisiCutzu

Hăinuțe și pelerine de ploaie pentru câini

Când afară plouă n-ai niciun chef să ieși cu prietenul tău pentru rezolvarea necesităților. Și, cu siguranță, nici el nu are. Doar că, fie vreme bună, fie vreme rea… obligația e obligație. Ca să nu se ude ciuciulete și să nu se murdărească prea tare, ar fi ideal ca patrupedul să poarte o hăinuță sau o pelerină de ploaie. Pe piață sunt multe modele, în continuare îți prezentăm câteva dintre ele, atent selectate:

Hăinuță de ploaie Lorient roșie 50 cm

pelerina ploaie caine

Confecționată din poliester, este impermeabilă și rezistentă la vânt. Se închide prin benzi Velcro și este prevăzută cu o inserție reflectorizantă. Preț: 70 lei. (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină pentru câini Trixie Chambery 30 cm

pelerina ploaie caine

Ideală pentru zilele friguroase și ploioase de toamnă. Se îmbracă foarte ușor, se fixează cu ajutorul benzilor Velcro și asigură confort și căldură câinelui, care va fi protejat de frig, vânt, umezeală și murdărie. Preț: 60 lei (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină pentru câini Trixie Paris 60cm

pelerina ploaie caine

Realizată dintr-un fâș rezistent la apă și intemperii, haina Trixie Paris are o căptușeală detașabilă din flanel, produsul putând fi folosit când dorim să protejăm de ploaie animalul de companie sau pentru a-i menține confortul termic în timpul plimbărilor din zilele reci. Căptușeala e detașabilă iar haina e ușor de îmbrăcat / dezbrăcat. Preț: 100 lei. (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Pelerină și pălărie pentru câini Pet Expert 20 cm

pelerina ploaie caine

Pe ploaie, în pas cu moda! O pelerină cu pălărie pentru protejarea capului câinelui. Impermeabilă și ideală pentru zilele ploioase, o hăinuță cu un model atrăgător, care face din prietenul tău vedeta cartierului. Preț: 70 lei (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină pentru câini Trixie Sila 45 cm

pelerina ploaie caine

Destinată pentru a asigura confortul termic al câinilor în timpul plimbărilor din zilele geroase de iarnă. Este făcută din poliester matlasat, având o căptușeală moale și pufoasă. Se mulează pe corpul animalului, datorită cusăturilor adaptate, fără să-i incomodeze mișcările. Haina e completată cu o glugă detașabilă pentru protecția capului. Preț: 130 lei (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină impermeabilă pentru câini Croci M 32 cm

pelerina ploaie caine

Destinată pentru confortul câinelui pe timp de iarnă. Este făcută din poliester matlasat, acoperă și pieptul animalului, pentru un plus de protecție împotriva frigului și intemperiilor. Gulerul înalt protejează căile respiratorii superioare ale câinelui, fără a-i incomoda mișcările. Preț: 110 lei. (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Pelerina ploaie pentru câini/căței, pisici sau alte animale de companie

pelerina ploaie caine

Protejează-ți animalul de companie de ploaie cu această pelerină cu bandă reflectorizantă, sporindu-i vizibilitatea pentru a-l identifica mai ușor. Este ușor de îmbrăcat/dezbrăcat, datorită prinderii cu 3 capse și are un orificiu special pentru lesă. Preț: 85 lei (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină de ploaie Puppia Base Jumper

pelerina ploaie caine

O haină de ploaie cu glugă pentru căței, cu bandă reflectorizantă pe spate, care se poate regla în partea de spate și la picioarele din față. Pe spate are gaură pentru ham. Este ideală pentru anotimpurile ploioase. Preț: 119 lei (+ diverse variante de mărimi)

Cumpăr-o de aici.


Haină de ploaie Puppia Race Track

pelerina ploaie caine

Haină de ploaie de tip salopetă, cu pantaloni, cu bandă reflectorizantă pe spate și glugă, care se reglează la picioare și în jurul toracelui, are gaură pentru ham la spate și e ideală pentru anotimpurile ploioase.

Cumpăr-o de aici.

Related posts

De ce-și înclină câinele capul când te privește?

PisiCutzu

De ce trebuie să vorbești cu câinele tău în mod regulat

PisiCutzu

Cum afli câți ani are un câine

PisiCutzu

Leave a Comment