Pisicutzu
Lifestyle CutzuLifestyle PisiShopping PisiCutzu

Rucsacuri pentru transportul câinilor și pisicilor

Când vine vremea rea și plimbările devin mai scurte, când trebuie să-ți duci animalul de companie la veterinar și nu ai cu ce să-l transporți, când ești într-o drumeție și îl vezi că a obosit, când mergi într-o vizită sau pur și simplu cu orice altă ocazie în care câinele, pisica sau alt prieten necuvântător trebuie transportat în alt fel decât pe propriile lui piciorușe, un rucsac special poate fi soluția ideală.

Am selectat mai jos 7 rucsacuri pentru transportul câinilor și pisicilor, atenționându-te în același timp cu privire la achiziționarea unui asemenea obiect. Cu alte cuvinte, atunci când o faci, trebuie să ții cont de unele lucruri:

  • Cumpără un rucsac special pentru animăluțe
  • Măsoară cu atenție animăluțul tău, dar ai grijă și la mărimea rucsacului (nu merge pe ghicite)
  • Cumpără rucsacul doar dacă este impermeabil și confortabil, fiabil și foarte bine aerisit

Rucsac transport animale de companie, Fancy Pets, tip panoramic

rucsac câini și pisici

Un rucsac de transport diferit față de alte produse similare, datorită peretelui panoramic de care dispune. Această caracteristică reduce anxietatea animăluțului și îl ajută să se bucure și el de plimbare. Rucsacul e fabricat din PVC și pânză Oxford și este impermeabil. În el se pot transporta pisici sau căței de talie mică și medie, cu o greutate de până la 6 kg. Mecanismul de închidere împiedică deschiderea lui, pentru ca prietenul tău să nu poată sări în timpul mersului.  

Preț: 199 lei. Cumpără-l de aici.

Rucsac transport pisici, câini

rucsac câini și pisici

Un rucsac cu dimensiunile 32 x 26 x 42 cm, care oferă transport în condiții de siguranță când călătorești împreună cu animalul de companie, te plimbi sau mergi la veterinar. Țesătura hidrofugă e potrivită pentru o ploaie ușoară, are bretele de umăr reglabile, un buzunar exterior și două buzunare interioare, pentru transportul accesoriilor. Ferestrele din plaăs asigură o ventilație bună.

CITEȘTE ȘI
Ai alergie la pisici dar totuși le iubești? Nu e totul pierdut

Preț: 240 lei. Cumpără-l de aici.

Ghiozdan transport Boti, câini și pisici, capsulă cu bulă transparentă

rucsac câini și pisici

În ghiozdanul de transport Boti, animăluțul tău de companie are parte de un mic covoraș pufos, dar și de găuri de aerisire prezente în multe locuri, care-i asigură confortul. Priveliștea este și ea asigurată, prin bula transparentă. Rucsacul are o prindere în interior, de care poți lega lesa pentru a te asigura că în momentul deschiderii lui, câinele sau pisica nu scapă. De asemenea, are un mâner solid, pentru a fi folosit și ca geantă de mână, iar spatele rucsacului este din material ce permite ventilarea pentru a nu se supraîncălzi. Poți alege să folosești capacul plat, din plastic negru, cu multe găuri sau bula semisferică transparentă.

Preț: 549 lei. Cumpără-l de aici.

Geantă transport câini, tip rucsac, troller

rucsac câini și pisici

O geantă de transport animale de înaltă calitate, făcută din pânză Oxford și PVC, materiale durabile și rezistente la apă. Rucsacul dispune de două buzunare laterale pentru mâncare, jucării și alte lucruri necesare și e prevăzut cu site frontale și laterale, care asigură o foarte bună aerisire (sita frontală e prevăzută cu fermoar). Are un cârlig inclus pentru fixarea lesei, un mâner de plastic reglabil în înălțime, până la 99 cm, bretele căptușite și reglabile și 4 roți, pentru o manevrare ușoară.

Preț: 140 lei. Cumpără-l de aici.

Rucsac transport animale de companie

rucsac câini și pisici

Confecționat din poliester și burete moale, ce oferă confortul necesar animalului de companie. Mânerele rucsacului sunt reglabile. Rucsacul poate suporta animăluțe până la 3 kg, de talie mică (există și versiuni pentru talie medie) și are două buzunare laterale în care poți pune diverse obiecte.

CITEȘTE ȘI
Cum să socializezi cățelușul. Cheia pentru un câine bine educat: sfaturi pentru creșterea unui cățeluș bine adaptat

Preț: 200 lei. Cumpără-l de aici.

Rucsac transport animale de companie, tip capsulă astronaut, Hello Kitty, Gonga

rusac câini și pisici

Conceput în mod special pentru câinii, pisicile și alte animăluțe de dimensiuni mici (până în 15 kg), rucsacul e prevăzut cu o fereastră transparentă, pentru a reduce anxietatea animalului și a se bucura de peisaj. La interior se află un covoraș din pânză moale, iar cele trei găuri de aerisire asigură aerul proaspăt. Rucsacul e impermeabil și are mai multe buzunare pentru mâncare sau jucării. Fermoarele au un sistem de blocare, curelele de umăr sunt ergonomice și reglabile. Pe lângă modelul Hello Kitty, poți găsi diverse modele similare Gonga.

Preț: 340 lei. Cumpără-l de aici.

Rucsac pentru transportul câinilor si pisicilor, Doty

rusac câini și pisici

Un rucsac de transport animăluțe de companie, modern și confortabil. Este compact și ușor, fiind prevăzut cu plase de aerisire, buzunare și fermoare.

Preț: 113 lei. Cumpără-l de aici.

Citește și: Hăinuțe și pelerine de ploaie pentru câini

Related posts

Cu câinele în concediu: cum găsești cele mai bune hoteluri pentru animalul de companie

PisiCutzu

Cât de mult timp îți poți lăsa pisica singură în casă

PisiCutzu

Cât timp poți lăsa câinele singur acasă?

PisiCutzu

Leave a Comment